Opremanje objekata & dizajn interijera

Tvrtka PREDA – OSIJEKd.o.o. osnovana je 1995. godine iz predstavništva koje je u Osijeku započelo s radom 1992.godine. Bavimo  se opremanjem svih vrsta poslovnih prostora i izradom kuhinja. Naša je ponuda iznimno bogata, a dio ponude čini razni namještaj, stolice i raznovrsna oprema za sve prostore. Za manje zahtjevne projekte razvili smo i vlastitu liniju uredskog namještaja po povoljnim cijenama.

Važno nam je istaknuti da je oprema koju nudimo iznimno kvalitetna, što je potvrđeno atestom Šumarskog fakulteta u Zagrebu i zadovoljstvom naših kupaca. Izravan kontakt s proizvođačima omogućava nam postizanje najpovoljnijih cijena i uvjeta plaćanja.

Osim namještaja i ostale opreme, u ponudi imamo i uslugu izrade 3D projekta (prijedlog razmještaja i boja u zadanom prostoru)  kojeg izrađujemo na osnovu snimanja prostora i iskazanih potreba klijenta.

Mjerenje prostora i savjetovanje

Na Vaš poziv izlazimo na objekt i vršimo snimanje postojećeg stanja. U razgovoru notiramo Vaše želje  glede opremanja i dajemo stručne savjete glede rasporeda, oblika i dimenzija predmetnog namještaja.

Dizajn interijera & dizajn namještaja

Dizajn ne znači da je riječ o nedostižno skupim proizvodima. Dizajn znači da se promišlja o svakom detalju, što uključuje  izgled, kvalitetu izrade, odabir modernih i dugotrajnih materijala i dekora.

Na osnovu  izmjere prostora i Vaših zahtjeva izrađujemo idejni prijedlog uređenja interijera u 3D obliku (3D vizualizacija). U sklopu izrade projekta  po potrebi  dizajniramo unikatni namještaj za Vaš prostor. Prilikom prezentacije našeg prijedloga možemo  isti dorađivati  prema  Vašim zamislima (boje, dimenzije, raspored) do optimalnog rješenja s kojim ćete biti zadovoljni.

Izrada ponude

Na osnovu usvojenog dizajna interijera pristupamo izradi ponude namještaja. Prije izrade ponude s Vama  dogovaramo koji nivo kvalitete želite glede materijala i završne obrade stolova, ormara i ostalog pločastog namještaja. Stolice također nudimo u više varijanti kako biste se lakše odlučili s obzirom na predviđeni budžet. Kao sastavni dio ponude šaljemo slike  i tehničke opise s raspoloživim kartama boja, tkanina i dekora. Po primitku Vaše narudžbe prosljeđujemo nalog u proizvodnju. Rok isporuke kreće se od 2 do 4 tjedna, ovisno o zahtjevnosti projekta i odabranim proizvodima.

Isporuka i montaža

Naš stručni tim je opremljen profesionalnim alatima i spreman  na dostavu i montažu u ugovorenom roku.  Prilikom izvođenja radova izuzetnu pažnju posvećujemo  brizi za Vaš prostor koji iza sebe ostavljamo uredan i čist. U slučaju potrebe za selidbom možete nas ponovno kontaktirati, naš je namještaj koncipiran na sastavljanju ekscentrima tako da se može lako rastaviti i ponovo sastaviti.

Servis i jamstvo

Na svakoj našoj ponudi posebno je istaknut jamstveni rok i servis. Za većinu proizvoda  to je 3 godine jamstva i 5 godina servisne službe.  Budući prodajemo namještaj „srednje i više“  klase rijetko imamo reklamacije unutra jamstvenog roka. No i u tom slučaju možete nas pozvati, odmah izlazimo na teren i rješavamo  popravke u najbržem mogućem roku!

Preda-Osijek
Preda-Osijek